10.04.2011

A dried cuttlefish

 I got a snack from my wife's family in japan.


It a dried cuttlefish, SURUME is how we called in japanese.
It very typical japanese/asian snack that you can find many different type and flavor.


I'm very happy because I can't buy my favorie one in holland which is natural without any added taste.


How I serve is I grill a bit on both side until it start lean,
cut into a pieces and dip with mayonnaise with SHICHIMI paper.


uuuum, sound good!

熊本からするめが届きました。
これは僕のお気に入りのおつまみで、嫁の実家からたまに送られて来ます。

オランダでは残念ながら僕の好きな味のついていないナチュラルのものは
売っていないのでいつも感謝しています、ありがとうございます!

そのままでも美味しいですが反り返るまで火であぶり、食べやすいサイズに切ってから
マヨネーズに七味唐辛子をまぶしたものに付けて食べるのが、美味。



No comments:

Post a Comment